fbpx

Nyoppført hytte til salgs i Risør med spennende planløsning, kort avstand til sjøen og unik utsikt

Robersvik hyttefelt ligger i idylliske omgivelser på Gjerneslandet i Risør kommune rett ved grensen mot Kragerø.

Her selger vi nå en ny og stor Lugn-hytte med 4 soverom og 2 bad. Hytta har en meget god beliggenhet og utsikt mot skjærgården og havet. Kort vei til sjøen og bademuligheter.

Vrangsund båthavn med mulighet for kjøp av båtplass ligger i kort gangavstand fra hytta.

Frilufts- interesserte vil sette pris på valgmulighetene i det småkuperte kystlandskapet som veksler mellom hav og sjø. Her velger du selv om du vil utfordre naturen og elementene eller om du vil nyte late dager på svaberg og i stille vann.

Risør har en fantastisk skjærgård og mange vil også sette pris på innlandsvannene Skarvann og Leivann. Populære vann for kanopadling, bading og fisking.

Trehusbyen Risør er viden kjent for sine kulturarrangementer, festivaler, handel og aktiviteter. Godt spise og drikke. En av de fineste sommerbyene besøker du enten i bil, ferge eller egen båt.

Til Risør er det ca 10 minutter med båt. Alternativt 3,5 km til Øysang hvor det går ferge til byen.

Jegertunet hotell ligger ca.1,5 kilometer fra hytta. Der finner man restaurant, bar, interiørbutikk, klesavdeling med 2. hand, oppvarmet basseng, treningssenter og tilgang til tennisbane. Det er også mulighet for å leie båt og hesteridning.

Jegertunet hotell gjennomfører mange arrangementer som damenes aften, høstfest, konserter, markedsdager, julemarked, familiekvelder med quiz og «jegerbingo», påskeaktiviteter.

Ved Levang ligger nærbutikken og avkjøring til Portør med sine mange blankskurte svaberg og idylliske bademuligheter.
Kragerø Golfpark med 18 hulls golfbane er bare en liten kjøretur unna. Anlegget er en del av et stort resort anlegg med tennisbaner, ball-løkke, svømmebassenger og et stort SPA-hotell. Fra Stabbestad er det ferge til Kragerø.

Veibeskrivelse: Fra Oslo er det 20 mil til avkjøring på E18 til Søndeled, ved Brokelandsheia. Fra Søndeled følges RV 351 13 km til Øysang, deretter 1 km til avkjøring mot sjøen – Robersvikveien.

Kontaktperson:
Terje Melandsø
Mobil: +47 901 30 226
terje@nytebo.no

Se bildegalleri fra Lugn-hytta i Risør og området rundt (34 bilder)