fbpx

Våre hytteleverandører

Lugn Hytter

Leverandør av skreddersydde hytter i mer enn 40 år. Særpregede, koselige og praktiske hyttemodeller, som spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler.

Våre hytteleverandører

Smarte boliger

Totalentreprenør, som er gode på bolig, klima og miljøvennlige løsninger. Ditt drømmeprosjekt tegnes og tilpasses slik at du får oppfylt alle dine ønsker og behov.

Våre hytteleverandører

Tinde Hytter

Leverandør med solid økonomi, som sikrer deg en trygg leveranse og oppfølging. Slik at du blir fornøyd med hyttekjøpet ditt.

Våre hytteleverandører

Familiehytta

Leverer rimelige, arealeffektive hytter tilgjengelig for folk flest. I dag tilbyr de et av markedets rimeligste hytter med en enkel byggeprosess for deg.

Våre hyttelevandører

Nytebo samarbeider med anerkjente hytteleverandører som Lugn Hytter, Smarte boliger (Idehus-hytter), Tinde Hytter og Familiehytta. På vår hjemmeside presenteres et lite utvalg av hytter fra disse leverandørene priset med nøkkelferdige leveranser.

Dersom det er andre hytter fra disse partnerne som du ønsker pris på, er det bare å kontakte hytteselskapet eller Nytebo.

Det vil utarbeides 2 kontrakter. Nøkkelferdig leveranse over støpt såle fra hytteleverandøren og kontrakt med Nytebo på ferdig planert tomt med støpt plate. Gruset vei med 2 parkeringsplasser på hver tomt.

Ved å tilby en komplett pakke vil vi sikre en kundetilpasset løsning på den enkelte tomt og gi våre kunder en hyggelig opplevelse i byggeperioden og nyte hyttetilværelsen når det bare er å hente nøkkelen og flytte inn.

Nytebo vil gjøre utbyggingen så rask og skånsom som mulig med begrenset inngrep i naturen og sikre at hytteeierne ikke må å bo i et byggeområde i mange år.

Se mer informasjon om våre hytteleverandører nedenfor.

Lugn Hytter - Hyttemodell Klokkelyng - Våre leverandører

Lugn Hytter

Stolt leverandør av kundetilpassede hytter siden 1978.

Det viktigste med en Lugn-hytte, er at det skal bli din hytte. Og Lugn Hytter bygger akkurat slik du ønsker. Alt fra små til store hytter, i alle stilarter.

Hytta blir tilpasset etter dine ønsker, tomt, reguleringsbestemmelse, nabogrenser, terreng, utsikt og solforhold. Lugn koordinerer alle prosesser, fra planlegging til nøkkelen i døren.

Det er enkelt og oversiktlig å være kunde hos Lugn hytter.

Smarte boliger - Hyttemodell Stryn - Våre leverandører

Smarte boliger

Totalentreprenør, som er gode på bolig, klima og miljøvennlige løsninger.

Smarte boliger har bred erfaring når det gjelder oppføring av eneboliger, leiligheter og hytter. Drømmer du om ny hytte hjelper de deg hele veien frem til hyttedrømmen er realisert.

Ditt drømmeprosjekt tegnes og tilpasses slik at du får oppfylt alle dine ønsker og behov.

Det er smart og effektivt å være kunde hos Smarte boliger.

Tinde Hytter - Driv 79 - Våre leverandører

Tinde Hytter

Tinde Hytter har med 40 års erfaring utviklet seg til å bli en av landets ledende hytteleverandører. Deres spesialitet er å levere nøkkelferdige hytter.

Tinde Hytter skal bygge synlige og varige verdier for bedrift og kunder.

Familiehytta - Mjuken 65 - Våre leverandører

Familiehytta

Gjennom tiår har Familiehytta hatt som mål å gjøre rimelige, arealeffektive hytter tilgjengelig for folk flest. I dag tilbyr de et av markedets rimeligste hytter med en enkel byggeprosess for deg.